Kommende kampe:

[Optakt] Leicester – Liverpool 18. spillerunde

Optakt Leicester – Liverpool Premier League Boxing day

Kampen spilles torsdag kl. 21 og kan ses på XEE og online på Viaplay.

Alex Bruun ser frem imod kampen. Så er vi tilbage i Premier League og et spændende opgør ude mod ligaens nr. 2 Leicester, som har spillet over niveau i denne sæson, og ret beset vel egentlig bedre end i deres mesterskabssæson.

Vi kom hjem fra Qatar med endnu mere selvtillid da vi vandt VM for klubhold, en smule malurt i bægret er nok at vi måtte spille 120 minutters fodbold i finalen. Jeg tror alle gerne ville have haft, at den var afgjort efter 90 min. og vi fik endnu en tilføjelse til skadeslisten i form af Oxlade-Chamberlain, som har beskadiget et ledbånd i anklen. Heldigvis er Van Dijk sin sygdom kvit igen. Vi er lidt presset i bagerste kæde. Jeg håber at Wijnaldum er klar efter en uges pause. Ellers ser vi nok Milner på midtbanen.

De seneste par kampe synes jeg dog ikke, de har sprudlet – det har næsten været Liverpool style, hvor det har været nok at spille godt i 15 min pr kamp. Det rakte dog ikke mod Manchester City, og jeg mener også, at de er tvunget til at gå efter sejren, hvis de vil have mere ud af sæsonen end enten anden eller tredjepladsen. Det er selvfølgelig lige nok, som passer vores spillestil.

Udover Oxlade-Chamberlain mangler vi fortsat Matip, Lovren og Fabinho. Gomez har ikke set for godt ud i denne sæson, men jeg synes, han har forbedret sine præstationer på det seneste, og vi får i hvert fald brug for hans fart mod Vardy & co. Jeg forventer, at Klopp stiller med vores bedste 11 til denne vigtige kamp.

Jeg kan sagtens stille mig tilfreds med en uafgjort, men jeg kan godt se Liverpool vinde 2-1.

Leo Vegas Sport