Kommende kampe:

[Optakt] Liverpool – Brighton 14. spillerunde

Lørdag eftermiddag kl. 16.00, kampen kan ses på 3+ samt Viaplay.

Vi får de point vi skal have (hvis vi ser bort fra i onsdags) og fører ligaen stort, men det er, som om, at vores spil slet ikke kan fungere optimalt. Vi har evnerne det kan man se i perioder af kampene, men spillernes niveau i kampene er til tider for svingene. Nu er Klopp tvunget til at ændre på start 11´eren på en plads han næppe havde håbet på. Fabinho er ude resten af året, som minimum efter han pådrog sig en ankelskade imod Napoli.

Jeg håber det kan give et eller andet, Fabinho er virkelig god og har været blandt vores bedste i denne sæson og i store dele af sidste. Men måske det kan give en anden dynamik i vores spil med en anden type fra starten af kampen, jeg leder efter halmstrå lige nu. Men vi har klaret os uden ham før og vi ville have manglet ham i morgen pga. karantæne.

Klopps go to guys på den centrale midt har været Wijnaldum, Henderson og Oxlade-Chamberlain i de sidste uger og jeg tror også det er de tre vi skal sætte vores lid til i december måned, med hjælp fra Milner. Som altid er mand for en god indsats.  Spørgsmålet er hvor Shaqiri, Lallana og Keita står henne. Shaqiri var lidt overraskende tilbage på bænken i onsdags efter en lang skadespause.

Også skal Salah altså lige sparke sig selv i røven, han var piv elendig i onsdag. Intet fungerede for ham overhovedet.

Jeg har intet forhold til Brighton, jeg tror ikke engang jeg har fået set fem minutters fodbold med dem i denne sæson. Men de ligger fint til i midten af tabellen sammen med de andre midterhold, som Bournemouth, Crystal Palace, Man Utd og Tottenham.

Jeg kan ikke forestille mig de ligger sig ned uden kamp og de havde vist bolden 48 pct. af tiden imod Man City, så de kan ikke være uden evner og Klopp roste dem for at være disciplineret og stå godt organisatorisk.

Men vi får en sejr, fordi vi skal have en sejr. Kampen ender 3-1 til os.

 

Leo Vegas Sport