Kommende kampe:

Optakt: Liverpool – Burnley 21/22

Så er det i morgen eftermiddag, at Liverpool for første gang siden 11. marts 2020 kan byde velkommen til et fyldt Anfield. Det er Burnley, som gæster Anfield i den tidlige lørdagskamp, som fløjtes i gang kl. 13:30. Kampen kan ses på TV3+, mens den, ligesom alle øvrige Premier League-kampe, også kan streames på Viaplay.

Selvom Premier League-sæsonen blot er en enkelt runde gammel, så fik man alligevel et indtryk af, at man skal holde sig til, hvis man vil spille med om trofæet i år. United fik en storsejr, Chelsea viste sig også godt frem – og har siden endda rustet sig med Lukaku, som er vendt hjem til London. Leicester vandt også, mens Tottenham tog point fra de regerende mestre. Liverpool kom også fint fra land med en 0-3 sejr over Norwich, og dermed er der altså lagt i kakkelovnen til en forrygende sæson i verdens bedste liga.

Retter vi fokus mod Liverpool, så var det ikke ren og skær champagnebold, men dog alligevel en ganske stabil indsats. Van Dijk var vendt tilbage i startopstillingen, og selvom det i sagens natur er en forstærkning, så skal han også lige have banket den værste rust af. Tsimikas vikarierede også i fraværet af Robertson, og selvom grækeren gjorde det udmærket, var det ikke helt som Robertsons vanlige niveau. Midtbanen bestod af Milner, Keita og Chamberlain, og her vil jeg umiddelbart vurdere, at kun Keita for alvor banker på i den ideelle opstilling. I angrebet var det Mané, Jota og Salah, og her står valget mellem Jota og Firmino. De har hver deres styrker, men en afgørende forskel er, at Jota har en målnæse, som er markant bedre end Firmino. Omvendt er det også positivt, at vi har flere strenge at spille på gennem sæsonen.

I forhold til min forventede opstilling i morgen, vil jeg blive yderst overrasket, hvis jeg formår at ramme plet. Bagkæden tror jeg umiddelbart forbliver uændret, mens forventer to ændringer ud af midtbanen, hvor Henderson og Thiago erstatter Chamberlain og Milner. Her er det også værd at nævne, at Fabinho formentlig ikke er at finde i truppen, da hans far desværre netop er gået bort. Angrebet forbliver også uændret fra første sæsonkamp, hvilket udmønter sig i nedenstående opstilling.

 

Burnley indledte deres sæson med et snævert nederlag til Brighton, men det skal ikke taget noget fra, at de har en tendens til at drille de store hold. Burnley var også holdet, der satte en stopper for Liverpools ubesejrede stime på Anfield, og derfor er der revanche til gode, når de gæster Anfield i morgen eftermiddag.

Jeg tror på, at Liverpool leverer en stærk indsats og forkæler de tilbagevendte fans med en 3-1 sejr.

Leo Vegas Sport