Kommende kampe:

Optakt: Liverpool – Chelsea

Endelig kunne Liverpool sætte 3 point på kontoen, da de søndag aften besejrede Sheffield United med sikre 2-0. I aften bliver en lidt større mundfuld, når Chelsea gæster Anfield i en direkte kamp om de øverste fire pladser, som giver adgang til næste sæsons Champions League.

Kampen sparkes i gang kl. 21:15 og kan overværes på Xee, mens den ligeledes kan streames på Viaplay.

Andreas Ørntoft ser frem mod aftenens kamp.

Det var yderst lune 3 point, som Liverpool hentede i weekendens opgør. Et fortsat amputeret Liverpool-hold, spillede en ganske fornuftig kamp, hvor det mest spændende var konstellationen med Kabak og Phillips i midterforsvaret. Det er ikke altid hverken kønt eller elegant, men alligevel klarede de sig nogenlunde gennem kampen uden større fejl – udover en enkelt sekvens, hvor Kabak klodset sender bolden i eget net. Gudskelov kom en offsidekendelse ham til gode – den havde han naturligvis set 😉

Trent er igen begyndt at spille sig op på backen, mens Wijnaldum, som normalvis går lidt under radaren ligeledes spillede en ganske udmærket kamp. Jeg vil ikke gå så langt at sige, at det var en velsmurt maskine, men indstillingen fra de røde var god. Samtidig er der blevet luftet nogle positive nyheder fra skadeslisten, hvor både Jota, Fabinho og Alisson alle forventes klar til at indgå i truppen til i aften.

Det helt store spørgsmål bliver, om Fabinho bliver smidt i forsvaret, eller om han langt om længe skal tilbage på sin plads på den defensive midtbane. Personligt håber jeg, at vi får ham tilbage på midtbanen, da det forhåbentlig kan give plads til de øvrige midtbanespillere, som kan få et mere offensivt fokus. Omvendt er han selvfølgelig også med til at give ro i bagkæden, så det bliver spændende at se, hvad Klopp beslutter sig for. Jota er som nævnt også endelig klar igen, men han må forventes at starte på bænken, da han ikke har været på banen siden 9. december 2020. Min forventede startopstilling ser således ud:

Jeg går med Fabinho på den defensive og Wijnaldum og Jones på de to centrale pladser. Jones har sammen med Wijnaldum vist fine takter, og så kan Thiago få et lille hvil og måske et indhop en 60-70 minutter inde i kampen.

Med en sejr kan Liverpool kravle forbi både Chelsea og West Ham og dermed indtage en øjeblikkelig 4. plads – dog med én kamp mere end West Ham. Derfor er det også en uhyre vigtig kamp, som venter de røde i aften. Jeg tror på en stærk og disciplineret indsats fra Liverpool, som har fundet målnæsen frem – vi vinder 3-1.

God kamp.

Leo Vegas Sport