Kommende kampe:

Optakt: Liverpool – Manchester City

Lige som man troede, at Liverpool var kommet tilbage på sporet, tabte de i onsdags for anden gang i træk på Anfield. Et fortjent nederlag til Brighton, som besejrede et idéløst Liverpool-hold, som simpelthen bare ikke havde indstillingen i orden. Dette skal der rettes op på i morgen aften når ligaens førerhold, Manchester City kommer på besøg.

Kampen sparkes i gang kl. 17:30 og vises på Xee, mens den naturligvis også kan streames på Viaplay.

Andreas Ørntoft ser frem mod morgendagens opgør.

For anden hjemmekamp i træk måtte Liverpool gå fra banen med 0 point i bagagen, da de i onsdags bragede sammen med Brighton. En ganske anonym indsats fra de røde, hvor særligt de manglende idéer blev udstillet, og hvor de endnu en gang viste, at de har svært ved at bryde en kompakt defensiv ned. Liverpool var retfærdigvis svækket af fraværet af Mané, Fabinho og Alisson, som dog alle forventes klar til opgøret i morgen aften. Her vikarierede Shaqiri for Mané, N. Phillips for Fabinho og Kelleher for Alisson, og her var det reelt set kun Shaqiri som skuffede.

Der var generelt alt for lidt bevægelse hos Liverpool, og så havde Firmino én af de, desværre mange kampe, hvor han ikke kunne holde på bolden og samtidig lavede alt for mange fejlafleveringer. Samtidig var midtbanen med Milner, Wijnaldum og Thiago heller ikke det rigtige valg i en hjemmekamp mod Brighton, hvor man skriger efter mere dynamik.

Heldigvis er der optimisme, når man vender blikket mod skadeslisten. Både Mané, Fabinho og Alisson er meldt klar til morgendagens opgør, og samtidig har man hentet både Ozan Kabak og Ben Davies, som begge figurerer i det centrale forsvar. Dermed er der også flere at vælge imellem til startopstillingen, hvor særligt midterforsvaret skaber dilemmaer for Klopp. N. Philips har leveret rigtig fine præstationer i fraværet af Fabinho. Omvendt er Citys spil ikke optimalt for en spiller som Philips, som gør sig bedre mod en fysisk stærk angriber. Jeg tror Klopp smider Kabak for løverne sammen med Fabinho, hvor man virkelig kan tale om, at han får sin ilddåb. Henderson erstatter Milner på midtbanen, mens Mané erstatter Shaqiri på venstrekanten.

Der venter Liverpool en stor opgave, når City kommer på besøg. City har ikke tabt i en menneskealder, og så spiller de rigtig flot fodbold for tiden. Dog er City også ramt en smule på skadesfronten. De Bruyne er ramt af en forstrækning og Aguero er fortsat i gang med genoptræning. Men selvom De Bruyne er et stort tab for City har de mange glimrende alternativer, som kan gøre livet svært for Liverpool.

Det bliver en tempofyldt kamp, men Liverpool trækker sig sejrsrigt ud og vinder 2-1.

God kamp.

Leo Vegas Sport