Kommende kampe:

Optakt: Liverpool – Newcastle 20/21

Alex Bruun ser frem mod kampen, som spilles lørdag den 24. april kl. 13.30 og kan ses på TV3+ og online på Viaplay.

Mandagens kamp mod Leeds blev noget underligt nået lige midt i al virakken om Super League. Forhåbentlig har spillere i ugens løb været bedre til at holde fokus, end jeg selv har.

Dette er en must-win kamp for Liverpool i kampen om CL pladserne. I samme runde mødes Chelsea og West Ham – et uafgjort resultat er vel ikke usandsynligt – og derved vil vi kunne komme op på samme pointtal som dem.

Dejligt at se Mané på scoringstavlen igen – det må gerne blive starten på en stime. Hvis ikke Phillips når at blive klar, så må Fabinho desværre endnu engang ned i midterforsvaret. Det ærgrer mig, for vi spiller væsentlig bedre, når han er på favoritpositionen. Jota har ikke trænet et par dage, så mon ikke Salah starter inde i stedet for ham – ellers giver det meste vist sig selv pt.

For 3 måneder siden var Newcastle min favorit til at rykke ned, hvis det skulle lykkes Fulham at sætte en god slutspurt ind. Ved halvleg i forrige runde var Newcastle bagud mod Burnley, og på det tidspunkt seriøst i nedrykningsfare, men de vandt kampen og efterfølgende også mod West Ham. Da Fulham samtidig er gået i stå, befinder Newcastle sig nu i rimelig sikker afstand til nedrykningsstregen med 8 points forspring og en kamp ekstra. Godt gået af et hold, som hverken kan lave mål eller forsvare.

Jeg forventer en kamp, hvor Liverpool er i kontrol, men hvor Newcastle står meget dybt, i håbet om en succesfuld kontramulighed. Mon ikke der kommer en masse chancer, så Liverpool vinder 3-1.

 

Leo Vegas Sport