Kommende kampe:

Optakt: Liverpool – Real Madrid

Det var et hak i tuden, da Liverpool i sidste uge blev sendt hjem fra Madrid med et 3-1 nederlag i bagagen. I aften skal der i den grad andre boller på suppen, hvis Liverpool skal gøre sig forhåbninger om videre avancement.

Kampen bliver fløjtet i gang kl. 21:00 og kan ses på TV3+, og som altid kan den også streames på Viaplay.

Andreas Ørntoft ser frem mod aftenens kamp.

Som Liverpool-fan må man erkende, at denne sæson har været en sand rutsjebanetur – desværre med flest ture nedad, hvor Champions League efterhånden er det sidste spinkle titelhåb, som man fortsat febrilsk klamrer sig til. Dette håb hænger nu i en tynd tråd efter en sløj præstation i Madrid i sidste uge. Normalvis vil man fortsat have en tro på tingene, men uden 55.000 råbende tilskuere på lægterne bliver det en kæmpe udfordring – men håbet lever som altid på en hverdagsaften i Champions League under the lights på Anfield Road.

Den helt store udfordring for Liverpool i seneste kamp mod Real var henholdsvis Kroos og Modric på midten. Derudover valgte Vinicius at finde sin indre Ronaldo Nazario frem, som skabte store udfordringer for Trent og resten af den røde bagkæde. Her skal presspillet fungere langt bedre end tilfældet var i sidste uge, og derfor tror jeg heller ikke, at der bliver genvalg til hverken Keita eller Jota.

Der skal mere power og styrke ind på midtbanen, og så får Firmino spilletid efter en ganske fin kamp i weekenden mod Aston Villa. Derudover er Mané også med, som ellers fik en tur på bænken i weekenden. Han har været i foruroligende dårlig form de sidste mange måneder, og både i sine bevægelser og i sine beslutninger, ligner han en spiller, som er enten træt eller yderst ramt på selvtilliden – dette bliver der rettet op på i aften!

Real Madrid fik en enkelt skade i weekenden, da Vazquez måtte udgå med en slem skade. Dermed begynder de også at være ramt i bagkæden, og forhåbentlig er det noget, som Liverpool kan udnytte.

Bookmakerne spår ikke Liverpool de store chancer, men finder spillerne det helt rigtige spændingsniveau, så ved vi, at de kan gøre det. Liverpool vinder 2-0 og avancerer til semifinalerne.

God kamp derude.

Leo Vegas Sport