Kommende kampe:

Optakt: Norwich – Liverpool 21/22

Lørdag aften kl. 18.30 møder vi Norwich i sæsonens første Premier League opgør. Kampen kan ses på TV3Max og Viaplay.

Jesper Olsen kigger frem mod opgøret. Jo, jo, det er jo ikke fordi vi sportstosser i denne sommer ikke har haft mulighed for at stilne vores umættelige appetit efter sport, men har man fodbold i blodet og i særdeleshed et rødt hjerte der banker, så er det lørdag d. 14.08 kl. 18.30 at verden igen går i stå, for så fyldes stadion atter og vores helte indleder jagten på endnu et mesterskab i kampen mod oprykkerne fra Norwich.

Mange fans har nok ikke kunnet lade være med at skele en smule til vores konkurrenter, som har indledt et sandt våbenkapløb i sommerens transfervindue, hvorpå den ene superstjerne efter den anden er indkøbt, hvorimod vi tilsyneladende kun kar købt Konate. Man skal dog huske på, at vi stadigvæk har været nødt til at være økonomisk ansvarlige efter den lange periode med corona, og dels er vi blevet forstærket på den vis at vi nu, endelig, har en trup, der er mere eller mindre skadesfri. Kun Andy Robertson og Curtis Jones er ude, og dette er tilsyneladende kun med mindre skader.
Vi har således dels solgt spillere, og dels forlænget kontrakter med bærende spillere, så Michael Edwards har ikke været helt arbejdsløs. I træningskampene har vi deslige set at spillere som Keita, Minamino og ikke mindst Oxlade Chamberlain haft enorm gavn af en ordentlig optakt, for de har set enormt skarpe ud i deres spil.

Husk at kom med dine sæsonforudsigelser – der er præmier på spil.

Vi skal derfor forvente en trup, hvor der er kamp om pladserne og Klopp har flere svære valg at tage forud for lørdagens kamp, som bare skal vindes, selvom oprykkere altid møder med en enorm gejst. Rent taktisk anser jeg det for værende sandsynligt, at vi spiller noget mere direkte og hurtigt i længderetningen end vi har været vant til at se, hvilket er baseret på de mange løb i dybden, som er blevet praktiseret i træningskampene, hvor forsvarerne og midtbanen med det samme har søgt afleveringen i bagrummet på modstandernes forsvar. Endvidere har Norwich som klub historisk set en filosofi om offensiv fodbold, så det burde være muligt at finde pladsen til denne taktik ind i mellem.

Jeg er dog voldsomt i tvivl om Gomez bliver fravalgt til fordel fra Konate, som har set uhyre stærk ud. Henderson har haft så kort opstart, at han må formodes at starte ude, hvilket Jota også må, selv om han virkelig banker på. Det bliver spændende at se Tsimikas, som har set lovende ud forud for sæsonen. Og i særdeleshed at sige velkommen tilbage til Gomez og van Dijk. Først og fremmest glæder jeg mig til at se fodbold igen med et fyldt stadion og jeg tror på vi får en forholdsvis sikker sejr på 3-0 i sæsonens første kamp. God kamp derude!

Mit bud på en holdstilling er, at Klopp vælger at gå med det han kender, så derfor ser den sådan her ud baseret på en 4-3-3 opstilling.

Husk at deltag i vores Fantasy liga, der er sidste tilmelding i aften, fredag!

Leo Vegas Sport