Kommende kampe:

Optakt: Wolves – Liverpool

Det har været gråt, gråt og atter gråt, når man kigger på Liverpools formkurve i Premier League. I aften har de mulighed for at komme tilbage på rette spor, når de møder Wolverhampton på Molineaux Stadium.

Kampen sparkes i gang kl. 21:00 og vises på TV3+ og kan som altid også streames på Viaplay.

Andreas Ørntoft ser frem mod aftenens kamp.

Liverpool har de seneste runder sat den ene negative rekord efter den anden. Anfield, som ellers er kendt som et sandt fort, har måtte ligge græs til hele 6 hjemmebanenederlag i træk. Dermed er Liverpool også gledet ned gennem tabellen og befinder sig lige nu ligaens nummer 8. Dette er naturligvis langt fra tilfredsstillende, og håbet om top-4 begynder så småt at smuldre mellem fingrene…

Men selvom Liverpool-spillerne formentlig ikke er propfyldt med selvtillid, så formåede de alligevel at spille sig videre i dette års Champions League, hvor de samlet vandt 4-0 over RB Leipzig. Den seneste kamp mod Leipzig var endda en velspillet én af slagsen, hvor Fabinho endelig (!) var tilbage på sin vante 6’er-position. Her gav han plads til både Thiago og Wijnaldum, og Klopp må være vanvittig, hvis han ikke beholder brasilianeren på denne position i aften.

Jota er også blevet kastet direkte tilbage i ilden efter sin tilbagekomst – og selvom han ikke har vist sit vante niveau endnu, så giver han bare Liverpool en anden og mere dynamisk dimension end Firmino, som ovenikøbet er tvivlsom til aftenens kamp.

Jeg tror mere eller mindre på genvalg til hele holdet med undtagelse af Wijnaldum, som jeg tror får et hvil på bænken og dermed bliver erstattet af Keita – dermed tror jeg på følgende opstilling:

Jeg vil ikke sige, at Phillips og Kabak på nogen måde er en tryg kombination, men jeg er overbevist om, at Fabinho giver mere værdi til holdet på 6’er-positionen end ved siden af én af de to i midterforsvaret. Samtidig viste især Phillips fine takter mod Leipzig, og så er det heller ikke uvæsentligt, at vi for en gangs skyld kan have den samme konstellation i flere kampe i træk…

Wolves befinder sig i den lidt kedelige ende af tabellen, men er som altid enormt farlige i omstillingerne. Samtidig har de for vane at drille de store hold, men Liverpool SKAL have tre point – og det gør de også.

Liverpool vinder 1-3.

God kamp derude.

Leo Vegas Sport