Kommende kampe:

Rabat på fodboldbøger

Byens Forlag tilbyder rabat på disse bøger indtil d. 15. juni 2016, som købes via dette link: www.byensforlag.dk/shop

Bøgerne kommer til at koste kun 159 kroner per styk – normalprisen er helt op til 289 kroner. Der er altså penge at spare på fodboldlitteratur som optakt til, at der snart er kickoff i Frankrig.

Det drejer sig om følgende titler:

EMs største helte af Søren Sorgenfribyensforlag_EMs_stoerste_helte-219x300

Historien om europamesterskaberne er en historie om helte. De uventede, de forventede, og dem der ikke vandt, men alligevel overstrålede alle andre. Bogen EMs største helte fortæller om de hidtidige 14 europamesterskabers største spillere.

Det er fx. spillere som Antonin Panenka, der i 1976 flabet holdt hovedet koldt på finalens sidste spark og udødeliggjorde sit straffepark. Xavi Hernandez, der henover en hel EM-slutrunde minut for minut førte bevis for, at han skulle have haft prisen som verdens bedste spiller.

Og Paul Gascoigne, den tragiske og ulykkelige helt, der for altid vil være ansigtet på slutrunden i England 1996. Samt selvfølgelig Peter Schmeichel, der om nogen var manden bag den danske triumf i 1992.

 

Ny stor guidebog om fodboldbyensforlag_Europas_Landshold-199x300

Hvor tit har du siddet under en dansk fodboldlandskamp og undret dig over, om modstanderholdet nogensinde har kvalificeret sig til et VM, om deres nuværende stjernespiller er landets største profil gennem historien, eller om de tidligere har vundet over Danmark?

Europas landshold – en fodbold-ABC er et forsøg på at give dig de svar, du måske leder efter. Bogen udkommer 3. juni på Byens Forlag.

Bogen har indspark fra:

Allan Simonsen, Henrik ‘Store’ Larsen, Jens Jørgen Hansen, Jørgen Leth, Kenn Hansen, Kent Nielsen, Klaus Berggreen, Lykke Friis, Morten Olsen, Morten Wieghorst, Niels Christian Frederiksen, Peter Møller, Sepp Piontek, Steen Andersen, Thomas Frank, Åge Hareide

Om bogen:

Europas landshold – en fodbold-ABC giver et let overblik over de forskellige nationers største bedrifter og resultater og byder undervejs på anekdoter og særlige udpluk om det, der gør fodbold til det fængslende spektakel, sporten er.

 

Ny bog om Kasper Schmeichel og Leicesters succesbyensforlag_Leicester_forside_OK-208x300

Sensationen går tæt på Leicester Citys forrygende sæson og fortæller, hvordan det overhovedet kan lade sig gøre for et hold, der var tippet til nedrykning, at vinde Premier League.

Historien om sensationsholdet Leicester City har en dansk hovedrolle. Den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel får sit gennembrud som en af Premier Leagues bedste målmænd i sæsonen 2015/16. Med ham på mål trodser Leicester City odds 5000-1 og vinder Premier League. En højest uventet vinder med en kontroversiel forhistorie.

Leo Vegas Sport