Kommende kampe:

Sheffield United – Liverpool 2023/24 Kampoptakt

I morgen tager Liverpool de godt 100 km. østpå, hvor Sheffield United venter. Kampen fløjtes igang 20:30 og kan ses på TV3+ og Viaplay. 

Vi har knap nok fået armene ned ovenpå weekendens hæsblæsende opgør, før et nyt banker på døren. Det er om nogen et must-win opgør mod det svageste hold i ligaen, der blot har skrabet fem point sammen på 14 kampe. Omvendt var det samme fornemmelse jeg sad med inden opgøret mod Luton, så koncentrationen må for alt i verden ikke svigte i morgen aften. 

 

I weekendens opgør blev vi beriget med en bunke af flotte mål. Samtidig udeblev det flotte spil i store dele af opgøret, mens den afgørende koldblodighed foran kassen svigtede fra Salah og Nunez. I aftenens opgør tror jeg på, at Klopp kommer til at rotere på flere pladser. Endo får en fortjent startplads og giver en pause til MacAllister, mens Jones erstatter Gravenberch. Matip måtte udgå med en skade, og bliver erstattet af Konaté, mens Gomez erstatter Tsimikas. Oppe foran får Nunez en pause, mens Gakpo får chancen helt i front. 

Det er bogstavelig talt top mod bund. Sheffield United kommer med en 5-0 afklapsning af Burnley i bagagen, og samtidig har Liverpool vundet de sidste to opgør ude mod Sheffield. Alligevel er der en enkelt problematik, som forhåbentlig bliver fortid efter morgendagens kamp. Liverpool har nemlig ikke vundet deres seneste 4 udebaneopgør i Premier League, og så har de samtidig indkasseret det første mål i hver af deres seneste 6 udebaneopgør. 

 

Så selvom det på papiret ligner en stensikker sejr – og reelt set også burde være et – kræver det disciplin og fokus fra drengene fra Merseyside. Jeg tror på en stensikker 0-3 sejr. 

Leo Vegas Sport