Kommende kampe:

[Spilforslag] Arsenal – Liverpool

Følgende indlæg er bragt i samarbejde med SpilXperten og liverpool-fc.dk.

Der er lagt op til lidt af et brag, når Arsenal og Liverpool krydser klinger i første runde af denne sæsons Premier League. Vi tror på, at det bliver underholdende og målrigt, hvor begge hold kommer på tavlen.

Liverpool har haft en noget svingende opstart, hvor det både er blevet til en fornem 4-0- sejr over selveste Barcelona, men også et 4-0- nederlag til Mainz. Det er derfor svært at sige, hvor Liverpool-mandskabet står inden sæsonstarten. Træningskampe er nu en gang træningskampe. Klopp har hentet et par spændende spillere til klubben, hvor Joel Matip, Mané og Wijnaldum falder i øjnene.

De sidste indbyrdes møder, som de to hold har spillet, vidner om, at vi endnu engang kan forvente mål. Ud af de sidste seks seneste opgør er holdene gået fra banen blot én enkelt gang uden begge at have scoret. Det skete i sidste sæson, hvor holdene spillede 0-0 på Emirates.

spilxperten

Der er derfor tradition for mål mellem de to hold og med stærke offensive kvaliteter hos begge hold, tror vi, at dette endnu engang holder stik.

Klopp vil ganske givet forsøge at true en svag Arsenal-bagkæde, der uden Per Mertesacker og Gabriel kan give holdet defensive problemer. Ind bliver måske kastet Rob Holding, der ikke har megen rutine i sådanne kampe, og der er gode chancer for, at Liverpool kan få scoret mindst ét mål. Omvendt tæller Arsenals offensive kæde et hav af stjerner, der, hvis de får det til at flyde, er svære at holde fra mål.

Der er odds 1,71 at hente, hvis begge hold scorer.

På udkig efter en god bonus hos bookmakerne til at spille på Premier League? Så tjek den komplette oversigt på Bonuskodetil.dk, der lister alle danske bookmakere.

Leo Vegas Sport