Kommende kampe:

[Spilforslag] Burnley – Liverpool

Følgende indlæg er bragt i samarbejde med SpilXperten og liverpool-fc.dk.spilxperten

Liverpools offensiv så frygtindgydende ud i første runde af Premier League, hvor det blev til en udesejr på 4-3 over Arsenal. Nu venter en udekamp mod Burnley, som ikke ligefrem imponerede i deres første kamp i Premier League efter oprykningen til den bedste række.

Jürgen Klopps mandskab ser ud til at være kommet godt ud af starthullerne. Især Phillippe Coutinho spiller på et utrolig højt niveau, og mon ikke den vævre brasilianer fortsætter sin storform?

Samtidig er både Milner og Sturridge tilbage i træning, hvilket kan få førstnævnte til at gå direkte ind i startopstillingen, mens Sturridge kan få en rolle som joker og komme ind fra bænken. Et par gode forstærkninger, som også kan sende udskældte Moreno ud på bænken.

Kigger man på de seneste år har Liverpool haft et meget stærkt tag på Burnley. De seneste fire indbyrdes møder er således endt med sejre til Liverpool. Der er sågar ikke blevet scoret mod Liverpool i disse fire kampe. Statistikken er altså med Liverpool, og selvtilliden må også være i top efter den flotte sejr på Emirates i sidste weekend.

Det ligner altså alt end lige en sejr til Liverpool på Turf Moor. Oddset på udesejren er ikke vanvittig højt, men vi synes sandsynligheden for, at Coutinho og co. igen snupper tre point er ret så stor.

Kender du Tipico? De har høje odds på Premier League-kampene. Læs anmeldelse af Tipico i dag – måske er det noget for dig.

Leo Vegas Sport