Kommende kampe:

[Spilforslag] Liverpool – Leicester City

Følgende indlæg er bragt i samarbejde med SpilXperten og liverpool-fc.dk.

Liverpool – Leicesterspilxperten
Liverpool har ikke helt fået den start på sæsonen, som fansene og Jürgen Klopp kunne have haft ønsket. Fire point i tre kampe er lige i underkanten, og især nederlaget til Burnley må give Klopp spørgsmål til eftertanke. Men der kan være bedring i vente mod Leicester.
Leicester har ligesom Liverpool hentet fire point indtil nu. Leicester skal dog til at spille Champions League, og umiddelbart kommer det til at koste i Premier League. Truppen er bare ikke bred nok til at spille så mange hårde kampe på så kort tid. Kigger vi tilbage på julepausen sidste sæson, blev Vardy og Mahrez da også sparet, da de ikke kunne holde til at spille alle kampe. Det gik som de fleste ved fint for Leicester alligevel, men i det her tilfælde er modstanderen alligevel mere kvalificeret.
Liverpool skal ikke tænke på andet end Premier League og vil derfor sætte alt på et bræt for at skrabe tre point ind på kontoen mod et Leicester-mandskab, der ikke ser lige så skarpt og sultent ud som i sidste sæson.
Vi tror, at der ligger en tiltrængt sejr og venter på Klopp og hans Liverpool-mandskab i det her opgør. Det skal nævnes, at Liverpool kun har spillet udekampe indtil videre, og at kampen mod Leicester altså bliver første kamp på eget græs i denne sæson.
Liverpool vandt det seneste opgør mellem de to mandskaber med 1-0 efter at have domineret opgøret på alle parametre. Det ligner umiddelbart en kamp, hvor Liverpool igen vil være klart mest på bolden, og så er det blot op til offensive profiler som Coutinho, Firmino og Mané at omsætte overtaget til chancer og i sidste ende til mål.
Vi kigger Liverpools vej til odds 1,61 – men har også forstærkningerne hos Leicester med Schmeichels comeback og nyindkøbte Slimani i baghovedet.
Hvis du skal spille på kampen, kan du overveje velkomstbonusserne fra de nye bookmakere Jetbull og Cashpoint.

 

Leo Vegas Sport