Kommende kampe:

[Spilforslag] Manchester City – Liverpool FC

Følgende indlæg er bragt i samarbejde med SpilXperten og liverpool-fc.dk.


I weekenden er der lagt op til et spændingsfyldt og dramatisk opgør, hvor et svingende Liverpool-hold skal bevise sig mod topholdet Manchester City. SpilXperten.com tror på mål af både City og Liverpool i kampen.spilxperten

Siden den nye manager Jürgen Klopp er kommet til, har Liverpool-truppen vist ny energi og gåpåmod. Dette så vi blandt andet ved 3-1 sejren over Chelsea. Liverpool er dog stadig svingende, og skal til at komme ind i kampen, hvis de skal gøre sig forhåbninger om en plads i top 4. The Reds lægger på nuværende tidspunkt på en tiendeplads med 17 point og har ni point op til modstanderen. I de seneste fem kampe er det kun blevet til seks point, hvor Liverpool har vundet én kamp, tabt én og spillet tre uafgjort.

Titel-favoritten Manchester City ligger på nuværende tidspunkt på førstepladsen med 26 point i de sidste 12 kampe. City er inde i en rigtig flot stime, og på trods af flere skader har det ikke været et problem for holdet at score masser af mål. 6-1 over Newcastle og 5-1 over Bournemouth er nævneværdige eksempler.

Begge hold lider af skader, men Liverpool har været meget uheldige, især når det kommer til knæskader. Både Danny Ings, Joe Gomez og fornyligt skadede Sakho spår man til at være ude resten af sæsonen. James Milner er stadig tvivlsom, men angriber Daniel Sturridge og anfører Jordan Henderson er tilbage i træning. Manager Klopp håber på et comeback for deres vedkommende i weekenden. Hos City er skadelisten også lang, hvor profiler som Kompany, David Silva og angriberne Sergio Agüero og Bony Wilfried vil være tvivlsomme til startopstillingen på lørdag.

Indbyrdes er de to hold forholdsvis lige gode. Hvor det i de seneste fem Premier League-opgør er blevet til to Liverpool-sejre, to City-sejre og én uafgjort. Senest vandt Liverpool 2-1 over City.

Liverpool stiller op med en svag defensiv, da Sakho blev nødt til at udgå med en knæskade i opgøret mod Crystal Palace. Der er lagt op til en kamp med mange mål, hvilket vi også har set i tidligere opgør. Her er det blevet til 19 mål tilsammen i de seneste fem Premier League kampe, hvor begge hold er kommet på tavlen i de seneste otte opgør

Vi mener, der er stor chance for scoring af begge hold i kampen. Det spil kan du få odds 1,72 på.

Hvis du skal have lidt ekstra at spille for til lørdagens brag i Premier League, anbefaler vi dig at tjekke dette tilbud fra SpilXperten.com.

Leo Vegas Sport