Kommende kampe:

[Spilforslag] Liverpool – Stoke City

Følgende indlæg er bragt i samarbejde med SpilXperten og liverpool-fc.dk.


Klopp var tilfreds efter en fin Europa League-kamp mod hans tidligere tropper fra Dortmund, men nu venter næste opgave i Premier League, hvor Liverpool har haft besvær ved at ramme en god stime. Søndag gæstes Anfield af Stoke, som også har leveret blandede resultater på det seneste. Det lugter lidt af en overraskelse på Anfield.spilxperten

Det bliver en kamp mellem to hold placeret i midten af tabellen. Begge med håb om at kunne kæmpe sig op på pladserne, der giver adgang til europæisk fodbold næste sæson. Dog virker det til, at Liverpool prioriterer den igangværende Europa League-turnering højere end den hjemlige liga, og Klopp stillede derfor op med sin stærkeste opstilling i torsdagens kamp mod Dortmund. Kampen mod Stoke ligger blot tre dage efter, og det vil sandsynligvis kunne mærkes på et Klopp-mandskab, der normalt baserer sig på højt tempo og aggressivt pres. Desuden må Liverpool sandsynligvis undvære de to midtbanemotorer Henderson og Can, hvilket må anses som et stort tab.

Stoke er forsat uden den sædvanlige målmand Jack Butland, så Jakob Haugaard får højst sandsynligt lov til at vogte målet igen. Whelan er tvivlsom, og hvis han ikke når at blive klar til vil det umiddelbart være en svækkelse, men derudover kan Stoke stille samme hold som i deres seneste kamp mod Swansea. Desuden er Xherdan Shaqiri og Ryan Shawcross er tilbage i træning efter at have siddet ude med skader. Træner Mark Hughes må dog stadig se bort fra Glen Johnson, Jack Butland og Jonathan Walters, mens Marc Wilson ligesom Glenn Whelan er tvivlsom.

Hos Liverpool frygtes det, at skaden som Jordan Henderson pådrog sig i opgøret mod Dortmund er alvorlig, hvorfor han sandsynligvis ikke kan deltage i søndagens kamp. Klopp må definitivt se bort fra Emre Can, der afsoner karantæne i de næste to kampe, samt Christian Benteke, Danny Ings, Joe Gomez og Jordan Rossiter, som fortsat er ude med alvorlige skader. Lucas Leiva er tilbage i træning, men det er usikkert om han er fit nok til komme til at spille en rolle i søndagens kamp.

Alt i alt ligner det en svær kamp for Liverpool mod et Stoke-hold, der i denne sæson har vist, at de er i stand til at spille flot fodbold, hvis de rammer dagen. Vi tror på en tættere kamp end bookmakerne og sætter pengene på odds 2,30 med X2-spillet. Anbefalingen lyder derfor på, at Stoke ikke taber kampen.

Hvis du elsker fodbold, men er træt af dyre TV-pakker, kan du på www.direktefodbold.dk se alle kampe fra FA Cup, The Championship og Capital One Cup gratis.

Leo Vegas Sport