Kommende kampe:

[Spilforslag] West Bromwich – Liverpool

Følgende indlæg er bragt i samarbejde med SpilXperten og liverpool-fc.dk.


Liverpool har været igennem en skuffende sæson, hvor der er blevet leveret blandede præstationer. Alligevel er der potentielt stadig en chance for en placering i top 6, hvis resultaterne flasker sig. Klopps mandskab har dog også Europa League-finalen på onsdag at tænke på, og det vil formentlig betyde, at der bliver sparet spillere i søndagens kamp.spilxperten

West Bromwich er vært på The Hawthorns i sæsonens sidste kamp, hvor de ikke har andet end æren at spille for. Tony Pulis’ hold har haft svært ved at vinde kampe, og er placeret som nummer 15 i Premier League. Der er både mulighed for at rykke lidt op og lidt ned i tabellen, men det er umiddelbart ligegyldigt om de ender som nummer 15, 16 eller 17. Holdet har altså ikke det store at tabe, og kan derfor spille frit.

Liverpool kan som nævnt spille sig i top 6, hvis de vinder, og Southampton og West Ham samtidig smider point. Det helt store fokus vil dog sandsynligvis være på onsdagens Europa League-finalekamp mod Sevilla. Vi har flere gange set, at Klopp har sparet spillere i Premier League for i stedet at satse på Europa League, og nu når holdet er nået til finalen, vil vi efter al sandsynlighed se samme prioritering.

Udover spillere der eventuelt spares, vil man i søndagens kamp ikke komme til at se Joe Gomez og Danny Ward på banen, da de begge er ude med skader. Derudover er Divock Origi tvivlsom til kampen mod West Bromwich, da han døjer med en ankelskade. Jordan Henderson, Danny Ings og Jordan Rossiter træner alle med igen, men de er sandsynligvis ikke fit nok til at kunne deltage i søndagens kamp.

Hos West Bromwich sidder Chris Brunt ude med en korsbåndsskade, mens Stephane Sessegnon, Jonny Evans og Darren Fletcher er tvivlsomme. James Morrison er kommet sig over sin skade og træner igen med.

West Bromwich kommer til kampen uden pres, og kan spille frit, mens Liverpool sandsynligvis har tankerne rettet mod den kommende Europa League-finale. Klopp vil sandsynligvis give spilletid til nogle af reservespillerne for at spare de profiler, der kunne have brug for et hvil. Vi tror på en åben kamp med god mulighed for mål i begge ender.

Derfor ligner et spil på ”Begge hold scorer” til odds 1,62 en fin investering.

Selvom Premier League-sæsonen slutter søndag, er fodboldsæsonen langt fra forbi. Du kan blandt andet glæde dig til og spille på EM fra 10. juni. Mon ikke vi ser en håndfuld Liverpool-spillere til slutrunden?

Leo Vegas Sport