Kommende kampe:

Tottenham – Liverpool 23/24 kampoptakt

Lørdag aften skal Liverpool en tur til London for at møde Tottenham 

Skrevet af Alex Bruun

Så står den på topkamp efter en uge med Carabao cupkamp mod Leicester. En underholdende kamp hvormange af vores reserver fik muligheden for at vise sig frem. Selv om Leicester fik et tidligt mål, var jeg egentlig aldrig i tvivl om, at Liverpool nok skulle vinde. Gode præstationer hele vejen rundt, men jeg

begejstres af, Gakpos glidende løb med bolden, Curtis Jones oser langt væk af en spiller med selvtillid,

Endos bedste kamp i den røde trøje og et brag af et mål fra Szoboszlais tordenstøvler. Hvilken kasse.

 

Det var bestemt også festligt at se Coady, Souttar og målmanden spille trekantbold i oldboystempo på trods af Liverpools høje og intense pres – det kunne have gået meget værre for dem, end det gjorde.

Der burde være mere modstand i et Spurshold, som er kommet godt fra start. Version 1 efter Harry Kane fungerer tilsyneladende godt med den nye dirigent James Maddison, som blev købt i Leicester. 4 sejre og 2 uafgjorte er det blevet til, selv om jeg synes sejren over Sheffield United var ret heldig med 2 meget sene mål i henholdsvis 98 og 100 minut.

 

Generelt har vi et godt tag på Spurs, og Liverpool er ubesejret i de seneste 11 Premier League opgør mod Londonklubben, men der er sket mange ting i Spurs over kort tid. Ny manager, nye spillere. Kigger vi på holdopstillingen fra vores seneste møde i april, så var kun Porro, Romero, Kulusevski og Son i

startopstillingen i deres seneste kamp mod Arsenal. En meget stor udskiftning, som burde give

udfordringer, men det har tilsyneladende virket. Son plejer at give os store problemer, men det bliver

interessant at se, om han spiller kant for at udnytte pladsen bag vores højre back, eller om han fortsætter som 9er, hvilket han har gjort på det seneste – nok især fordi Richarlison har haft svært ved at præsterere.

 

Jeg håber på, at Trent når at blive klar, ellers må Joe Gomez spille back endnu en gang. Ellers er jeg egentlig kun i tvivl, om Konaté eller Matip skal være makker med Virgil. Godt nok spillede Konaté fuld tid mod Leicester, men jeg tænker, vi skal bruge hans hurtighed mod Son.

 

Jeg forventer en kamp, der bølger frem og tilbage, men mon ikke 3-1 til Liverpool er et godt bud på

resultatet.

Leo Vegas Sport