Kommende kampe:

Toulouse – Liverpool FC 23/24 kampoptakt

Torsdag tidlig aften møder vi Toulouse på udebane. Der er kampstart kl. 19:00

Skrevet af Lasse Callesen
 
Så kom vi lidt ned på jorden igen efter søndagens kamp. Der var ikke rigtig noget positivt at tage med fra kampen. Eller jo, Luis Diaz´ mål i de døende minutter. Hvor er det flot af ham at komme ind og spille i den situation han er i. Jeg tror at fodbolden er et afbræk for ham. Det giver ham et par timer eller tre om dagen, hvor hans fars bortførelse kan komme lidt på afstand. Det havde været helt forståeligt, hvis han havde siddet derhjemme og ikke kunne andet. Og flot af Klopp at han viser ham tilliden.
 
Jeg tror jeg har nævnt det før i mine optakter, men jeg er overrasket over, hvor holdet er lige nu i Klopps Liverpool v. 2.0. Der er så mange lovende aspekter i vores spil. Og selvfølgelig måtte der komme en kold dukkert før eller siden. Forhåbentligt et wake up call til Klopp og spillerne, at de ikke kan læne sig tilbage.
 
Nu gælder det Toulouse, som vi spillede ud på røv og albuer for et par uger siden. En kamp hvor vi stillede i en ret stærk opstilling, et tegn på at Klopp vil have os videre i puljen hurtigst muligt. Det var nok også med tanke om, at Toulouse ville være en stærkere modstander end det viste sig.
Jeg synes ikke de bragte al verden, målet de får er flot opspil, men de får det også pga. offside fælden ikke klapper. Jeg mener det er Trent, som lige hænger en halv meter. Heldigvis var det ikke noget, som kostede for det samlede resultat. Men der var lidt nervøse træk i de første 5 min af anden halvleg. Men så fik vi styr på sagerne igen.
 
Jeg havde forventet lidt mere af dem. Men de er trods alt oprykkere i sidste sæson og havde en flot sæson. Så de har selvfølgelig ikke samme rutine på det her niveau. Og jeg synes at de kom ud med en ret god energi i starten af anden halvleg, hvor det kun var en afbrænder på størrelse med Nunez´ i søndags, at de ikke fik reduceret i starten af anden halvleg. Af alle steder der kunne sparkes, så valgte han midt på Alexander-Arnold, som endda stod ret meget i den ene side.
 
Der skal kun en sejr til og så er vi videre i EL. Og vi burde kunne få point med hjem med en flok reserver. Så jeg tror vi ser lidt rotation i opstillingen i forhold til sidste opgør mod franskmændene.
Kelleher får sin plads i målet. Jeg håber Klopp lader ham spille så meget han er klar til, selvom jeg godt kan se et scenarie for mig senere hen, hvor Alisson kommer foran i køen.
Quansah, Matip, Gomez og måske Scanlon/Chambers i forsvaret. Det vil være fint at give dem spilletid i de her kampe. Se hvad de egentlig kan. Chambers hørte jeg noget om skulle være småskadet, men jeg ved ikke om det rigtigt eller ej. Derfor en lille gardering på den plads.
Vi er blevet en smule skadesramte på midtbanen (Jones og Gravenberch), så den kan være svær helt at ramme. Men jeg tror at Endo starter. De to skadede spillere var ellers dem jeg håbede at se i aktion. Og så gad jeg godt se Mac Allister længere fremme på banen, der kunne opgøret torsdag være en god mulighed.
Og angrebet bliver nok noget med Gakpo og Doak. Hvis sidstnævnte er helt frisk efter sin skade.
 
Jeg tror vi vinder 3-0.

 

Leo Vegas Sport