Kommende kampe:

Union Saint-Galloise – Liverpool FC 23/24 kampoptakt

I aften venter sidste opgør i Europa Leagues gruppespil. En kamp der på papiret er ligegyldig for os, da vi ikke har noget at spille for.

Skrevet af Torben Poulsen

Torsdag den 14.12.2023 gælder det den sidste gruppekamp i Europa League, mod det formstærke belgiske tophold Union Saint-Gilloise, med tidlig kickoff 18.45. En kamp der ikke har nogen betydning, hverken for hjemme eller udehold. Liverpool er sikre på gruppesejren og Union kan ikke opnå yderligt avancement.

Derfor tænker jeg at det bliver en kamp hvor endnu flere reserve spillere tages i brug, sikkert også for hjemmeholdet. Tribunerne bliver sikkert proppet, nu hvor det er Liverpool der lander i Belgien, dvs. små 10.000 tilskuere. Noget af en omvæltning for Liverpool, der vel mest vandt til det 4-dobbelte antal tilskuere. Hvor mange Liverpool fans der vil være denne aften skal være usagt, men hvis der er 500 skal de nok synge højere end de plejer.

Hvem skal de så synge for? Ingen tvivl om at Liverpool sparer spillere til den vigtige hjemmekamp mod Man. Utd. Den kommende weekend. En kamp som vi alle vil vinde.

Derfor må vi nok forvente en noget blandet affære denne torsdag aften. Ramsay ser ud til at være ramt af Covid og holdes sikkert væk fra truppen. Vi må håbe der ikke også er noget i gære blandt de resterende spillere. Jeg forventer at Kelleher igen vogter målet, alternativt Adrian. Forsvaret bliver nok en blanding af Gomez, Konate, Quansag og Tsimikas. Hendo, Elliot og Gravenberch på midten og forrest Diaz, Doak og Gakpo.

Stadigvæk en stærk opstilling. Men kunne godt tænke mig flere reserve spillere på banen, da nogle af de ovennævnte også kunne være aktuelle i den kommende Premier League kamp.

 

Jeg forventer egentlig ikke en kamp, nærmere en træningskamp. Begge hold spiller mere for at undgå skader, da Union også er fremme i tabellen i Belgien.

 

Alt kan ske, men satser på 2-2.

 

Leo Vegas Sport