Kommende kampe:

Wolverhampton – Liverpool 23/24 [kampoptakt]

Lørdag middag møder vi Wolverhampton på udebane.

Skrevet af Lasse Callesen

 

Efter en omgang landskampe er der igen tid til Premier League.

 

Jeg har ikke fulgt så nøje med i vores spilleres gøren og laden, men jeg har da kunne se, at flere af  dem har lavet mål og assist. Det er altid godt med en omgang selvtillid til spillerne. Det er mere til den pulje af selvtillid, som de har bygget op over de seneste uger. De første kampe i sæsonen har vist, at vores mentalitet er ved at være tilbage igen, hvor truende nederlag kan blive vendt til en sejr. Her tænker jeg især på kampen mod Newcastle. Det var en kæmpe skalp at få, hvor vi var en times tid i undertal.

 

Kampen mod Aston Villa viste dog også, at Nunez stadig har svært ved at finde sig til rette, når kampene er på vores præmisser, og han skal indgå i den form for fodbold, som vi gerne vil spille i størstedelen af kampene. Han er virkelig svær at blive klog på. Men han nærmer sig så småt toppen, når det kommer til mål scoret af en indskifter for Liverpool. Han er pt. på seks styk. Til sammenligning er Origi på 12, Firmino på 16 og flest af alle for Liverpool Fairclough på 18 (hele listen). Han kan bare et eller andet når han kommer ind. 

 

Modstanderen er Wolverhampton. Det er blevet til tre point og det har været mod Everton (som alle vidst kan slå for tiden, av det står skidt til for dem). 

For nogle sæsoner siden, var det et spændende hold, som man aldrig rigtig vidste, hvor man havde. Vi har haft vores problemer mod dem. Men luften er ved at gå lidt af ballonen, og de seneste par sæsoner er de blevet dårligere og dårligere. De lå i noget tid i sidste sæson og bejlede til nedrykningspladserne, men klarede i sidste ende frisag. I denne sæson har de bl.a. mistet to vigtige brikker på midtbanen i Ruben Neves og Matheus Nunez, og det er tydeligt for enhver, at de har svært ved at få det til at glide – noget vi forhåbentligt kan udnytte til en komfortabel sejr. 

 

Generelt ser det fornuftigt ud rent spillermæssigt – hvis man ser bort fra bagkæden. Her afsoner Van Dijk sin sidste spilledags karantæne, mens Trent er ude med den forstrækning i baglåret, han pådrog sig inden landskampspausen. Samtidig er Konaté netop vendt tilbage fra sin skade – men er han klar til at starte? Det satser vi på. Flankeret af Joel Matip og med Gomez og Robertson på backs. 

 

Endo har gjort det godt henover landskampspausen, men netop fordi han har været i kamp – og fordi Jones gjorde det så godt med Aston Villa – tror jeg, at Jones bevarer pladsen på midten sammen med Mac Allister og Szoboszlai. 

 

Oppe forrest ville jeg elske, hvis Nunez stiller til start som spydspids. Desværre har han nogle små skavanker, så jeg tror, han starter på bænken og erstattes af Gakpo. 

 

Derudover kan vi formentlig også se frem til en debut til vores nyeste signing, Gravenberch, som efter alt at dømme får spilletid, hvis kampen forløber efter planen. 

 

Alt i alt både håber og tror jeg på, at vi vinder – og vi vinder 1-3. 

God kamp!

Leo Vegas Sport