Kommende kampe:

Wolves – Liverpool 22/23 kampoptakt

Det er gået fra slemt til værre siden Premier League blev genoptaget ovenpå VM i Qatar. Et hav af skader har ramt offensiven, vores midtbane vinder ingen dueller og vores forsvar er mere hullet end en emmentaler. I aften gælder det omkampen i FA Cuppen mod Wolverhampton – vores måske eneste (!) realistiske mulighed for et trofæ. Men baseret på første opgør mod Wolves, så er der rigtig rigtig langt til Wembley.

 

Kampen sparkes i gang kl. 20:45 og kan ses på TV3+, Viaplay og Discovery+.

Det er svært at vide, hvor man skal starte. Baseret på de seneste præstationer, så peger pilen på rigtig mange – men især midtbanen skriger efter et generationsskifte. Det presspil, som Klopp i lang tid har praktiseret fungerer på ingen måde, og det efterlader oceaner af plads til modstanderen på den sidste 1/3 af banen, hvilket efterlader et magtesløs forsvar.

 

Selvfølgelig hjælper det heller ikke, når der bliver lavet personlige fejl i hobetal, og jeg vil faktisk gå så langt som at sige, at vores seneste kamp mod Brighton er den dårligste præstation under Jürgen Klopp.

 

Jeg vil inderligt ønske, at jeg fra hjertet kunne skrive, at vi rejser op i aften, men det tror jeg helt ærligt ikke på. Jeg formoder at Wolves stiller en tand stærkere op end i det modsatte opgør, og gør de det, så får vi atter problemer – især på et toptændt Molineux.

 

Klopp har varslet, at han stiller i stærkeste opstilling – spørgsmålet er, hvilken opstilling, der er den stærkeste. Nunez vender tilbage i startopstillingen, og bliver flankeret af henholdsvis Gakpo og Salah. På midtbanen kunne jeg godt tænke mig at se Milner – bare for at få noget fighterinstinkt. Gerne sammen med Jones, som forhåbentlig kan bidrage med noget af det drive, vi har manglet. Forsvaret bliver et genvalg fra Brighton-kampen – forhåbentlig uden uprovokerede opspilsfejl.

Okay. Jeg indledte indlægget med at skrive, at jeg ikke tror på det. Man har heldigvis et standpunkt – indtil man tager et nyt. Liverpool vinder 1-2.

 

God kamp!

Leo Vegas Sport