Kommende kampe:

[Blog] Optakt 1. spillerunde: Liverpool – Norwich

I aften møder Liverpool Norwich. Kampen spilles kl. 21.00.

Kampen kan ses på Xee og på Viaplay.

Optakt

Formanden for fanklubben Alex Bruun kigger frem imod aftenens kamp.

Så er ventetiden da gudskelov slut, og vi kan komme i gang med Premier League bold igen. Preseason er ikke forløbet perfekt med Bobby, Allison, Salah og specielt Mané som sent ankomne efter deltagelse i Copa America og African Nations, men det er ingen undskyldning. Jeg synes, det er en perfekt start på sæsonen at lægge ud med en kamp mod en oprykker hjemme på Anfield, og selvfølgelig er vi favoritter, og det er must win, men kan vi holde niveauet fra 2. halvleg i Community Shield, så bliver det heller ikke noget problem.

Trent har set skidt ud defensivt i optakten, men mod et forventet defensivt Norwich vil der være mest fokus på de offensive kvaliteter, så jeg regner med, han starter inde. Keita så godt ud i de 30 min han fik mod City, så måske et frisk bud til midtbanen? Origi skal gerne have lidt plads at løbe frem i, og det bliver der ikke mod Norwich, så det kunne være spændende med Shaq i stedet, som bedre kan noget, når der mangler plads.

Jeg går efter det optimistiske valg i startopstillingen:

 

Norwich har belært af erfaringer fra tidligere år undladt at købe vildt og voldsomt ind, så det mest positive set med deres briller er, at holdet er godt sammenspillet, så det bliver næppe nogen walk-over. Jeg forventer, at Norwich fra kampstart vil arbejde benhårdt defensivt, så første halvleg kan godt risikere at blive en halvkedelig affære. Til gengæld vil det blive svært at holde Liverpool offensiven fra fadet en hel kamp, så et mål tidligt i 2. halvleg og så yderligere 2 mål sidst i kampen, hvor kræfterne er brugt op hos Norwich spillerne, lyder sandsynligt i mine øjne.

Har du husket at melde dig til vores konkurrence på holdet.dk og på Fantasy Premier League, hvor du bl.a. kan vinde en hjemmebanetrøje? Ellers kan du nå det endnu.

God kamp.

Leo Vegas Sport