Kommende kampe:

[Blog] Optakt Liverpool – Chelsea Pokal løft

Onsdag aften kl. 21.15 møder vi Chelsea på hjemmebane.

Kampen kan ses på Xee og Viaplay.

Lasse Callesen kigger på optakten.

Onsdag aften, aftenen som alle Liverpool fans har set frem til i en måneds tid. Ja nogen har ventet i mere end 30 år for dette øjeblik ville ske igen. Jeg er “kun” skulle vente i små 22 år eller sådan noget, da jeg først blev fan som 10-12 årig.

Det bliver uden tvivl en helt fantastisk aften når Henderson laver de pisse sexede moves “The Hendo Shuffle TM” på The Kop lige efter King Kenny har givet ham pokalen. Så kigger han på sine holdkammerater og vender sig rundt og løfter pokalen op. Jeg kan på ingen måde forestille mig på nuværende tidspunkt, hvor smukt det bliver. Men jeg bliver allerede nu, bare ved at skrive det rørt ved tanken. Og jeg har en ret god idé om, hvordan mine øjne ser ud. De kommer til at være røde og med stor sandsynlighed vil der løbe vand ned af kinderne. Det bliver glædeståre ud over alle grænser.

Jeg håber I får muligheden for at fejre det med venner, familie og medfans, hvis det er sådan I ønsker det. Eller derhjemme alene, hvis det er din måde. Bare husk at nyde det.

Hvis du mangler et sted at se kampen pga. du på ferie. Så finder du her fanklubbens pubguide for Danmark og på RAWK kan du finde den for resten af verden, hvis du er ude og rejse. Husk at tjek op på om stedet du overvejer findes og fortsat har åbent.

Se lige hvor flot pokalen ser ud med Liverpool FC indgraveret!

Jeg forventer Klopp stiller med the usual suspects. Men man ved aldrig om Curtis Jones eller Neco Williams får lov til at starte inde, men jeg har min tvivl. Det kan være der tænkes lidt i, hvem der mangler en eller to kampe for at få en Premier League medalje. Hvilket jeg synes er fair, men samtidigt har vi gang i et fantastisk forløb med ingen nederlag på Anfield, som jeg rigtig gerne vil holde fast i.

Jeg tror på en sejr og jeg glæder mig til festen!

Husk at du kan deltage i konkurrencen om 2×2 øl fra Carlsberg, som de har udgivet i forbindelse med mesterskabet.

Leo Vegas Sport