Kommende kampe:

[Eksklusivt] Martin Hansen – Inside Liverpool del 2.

Vi har næste uddrag klar fra bogen. Denne gang handler det om nogle episoder og hvordan spillernes forhold til penge er, samt hvordan de driller hinanden.

Man har hørt mange rygter og historier om, hvor ligeglade de kan være. Det bliver i den grad bekræftet i det næste uddrag af bogen, hvor der bliver ødelagt tøj og bare bliver købt noget nyt som kompensation dagen efter.

Du kan læse del 1 her,  del 3 herdel 4 her og del 5 her

 

Martin Hansen Liverpool

Kapitel 16: Money, money, money

Vi havde to måder at slå tiden ihjel på: ved at lave sjov i gaden – og ved at overgå hinanden.

At lave sjov gik ofte ud på at drille hinanden. En dag fandt en af spillerne en lort i sin sok, og det gik han naturligvis helt amok over. Da han fandt ud af, hvem der stod bag, smurte han lorten op under dørhåndtaget på spillerens bil. Vi andre havde tårer i øjnene af grin.

Vi ødelagde hele tiden hinandens tøj, klippede hul i underbukser, bukser, T-shirts og trøjer, vi smurte varmecreme i læderjakker og tapede spritnye Dolce & Gabbana-sko sammen med gaffatape. De så ikke helt nye ud bagefter, men det betød ikke det store. Det var bare penge. Når noget gik i stykker, købte vi noget nyt til ham, det var gået ud over. På et tidspunkt blev vi enige om, at en af spanierne, midtstopperen Mikel San José, gik i for grimt tøj – gamle joggingbukser og slidte cardigans og et ur med en rem af plastik – så vi kørte ind til byen og købte et nyt sæt tøj til ham fra top til tå og hængte det op i hans garderobe. Hans gamle tøj smed vi ud. Det trak han nærmest bare på skuldrene af. Han ændrede i hvert fald ikke tøjstil, og det var egentlig meget fedt, at han var sig selv og helt ligeglad med, hvad vi syntes. I øvrigt spiller han i dag for Athletic Bilbao og har haft debut på det spanske landshold.

En anden udbredt joke gik ud på at hugge hinandens biler. Vi snuppede nøglerne i garderoben og kørte en eller anden spillers bil langt væk, så han kunne samle den op på en tankstation efter dagens træning.

Bogen udkommer tirsdag d.6 oktober.

Og den kan forudbestilles følgende steder:

 

Leo Vegas Sport