Kommende kampe:

[Eksklusivt] Martin Hansen – Inside Liverpool del 5.

Her kommer det sidste uddrag fra bogen Inside Liverpool. Bogen kan købes de fleste steder i dag.

Hvordan er det at sidde i et omklædningsrum kort før kampstart? Det kan i hvert fald ikke sammenlignes på nogen måde, med at sidde i et omklædningsrum i serie 2.

Du kan læse  del 1 her,  del 2 her , del 3 her og  del 4 her.

Her er indholdsfortegnelsen, fra bogen (tryk for at gøre billederne store).

Kapitel 20: Goodbye, Rafa

På kampdage var atmosfæren elektrisk. Jeg oplevede det på nærmeste hold i foråret 2010, når jeg var med som tredjevalg til knockoutkampene i Europa League. Jeg varmede op med de to andre målmænd, og jeg fulgte med ned i omklædningsrummet og fandt en plads i et hjørne for at mærke stemningen, når kickoff nærmede sig, og det buldrede fra tribunerne over os, og vi kunne høre fansene synge ‘You’ll Never Walk Alone’. Det var selvfølgelig mest udtalt på Anfield.Jeg havde aldrig oplevet så intens en vindermentalitet. Det var, som om Carragher og Gerrard ville slå gnister, hvis man rørte ved dem. Nogle spillere sad i deres egen verden med et håndklæde over hovedet eller med lukkede øjne og musik i ørerne og spillede kampen igennem i hovedet. Nogle jokede med fysioen eller fik den sidste massage på briksen, mens andre gav sig selv et par flade eller fik noget stærkt at lugte til for at blive helt klare i hovederne. Midt i det hele fór Sammy Lee rundt og råbte dem op, som han mente, havde brug for det. Rafa var mere behersket. Han hvilede i sig selv, gik rundt mellem spillerne og gav hurtige dessiner. Men det var småting, detaljer, små taktiske træk. Forarbejdet var gjort. Rafa var altid forberedt til fingerspidserne. Træningen op til kampen havde gjort alle så klar til opgaven, at han egentlig ikke behøvede sige noget til spillerne. Alle vidste, præcis hvad de skulle.Jeg elskede den stemning, den intensitet, og jeg mærkede et lille skarpt svirp indeni, når de gik igennem spillertunnelen og ud på græsset, mens jeg satte mig op på tribunen. Hvor ville jeg gerne, at det var mig, der trådte ud på græsset.

 

Bogen kan købes her:

 

 

Leo Vegas Sport