Kommende kampe:

[Kampoptakt] Bournemouth – Liverpool spillerunde 14

Kampen vises på 3+, Viaplay og dplay og der er kick off klokken 14.30.

Liverpool kører derud af. Der var lige en halv misser imod Southampton for to uger siden, hvor det blev til 0-0. Saints er ikke et nemt hold at spille imod, så det ene point var ikke så skidt igen, trods alt. I midten ugen blev der sparet et næsten hele holdet.

Liverpools form er stort set kun sejre siden Burnley nederlaget i starten af sæsonen. Der er ingen dikkedarer der. Bournemouth er placeret midt i ligaen med 15 point, Liverpool har det dobbelte antal point og er placeret på anden pladsen. 1 point efter nummer et og á point med nummer tre. Man City og Chelsea mødes i den tidlige kamp lørdag. Hvem ved om Liverpool igen er nummer på søndag efter kampen?

Bournemouth til gengæld ryger fra sejr til nederlag til uafgjort. De er ikke særlig stabile på den front. Deres seneste 5 kampe er formen: en sejr, en uafgjort og tre nederlag.

På papiret en kamp, som Liverpool skal vinde da Bournemouth er et dårligere hold men også fordi at et nederlag og en sejr til Chelsea lørdag vil give Chelsea et lille hul i ligaen. Der er lang vej igen, men jeg sgu stadig nervøs for at Liverpool laver en … Liverpool.

Holdet

Lasse Callesen har set nærmere på holdet til søndagens kamp.

Karius i kassen, med hans fire venner foran ham. Ingen ændringer i bagkæden medmindre Lovren er blevet syg, skadet, mistet sit kørekort og ikke kunne komme frem. Der er i hvert fald ofte et eller andet med ham. Hørte på et tidspunkt at han ikke har spillet mere end fire kampe i træk for Liverpool. Det er sgu lidt sløjt. Men forventer han er med nu han ikke spillede i tirsdags og derfor starter forfra med tællingen af kampe.

På midtbanen der vender Lallana tilbage, han skulle være meldt fit for fight efter at have trænet med i går og i dag. Henderson selvfølgelig også håber jeg virkelig Klopp vælger, Wijnaldum. Can har vist sig værende det svageste led på midtbanen længe synes jeg. Hans omgang med bolden og hurtighed på de første bliver udstillet ret ofte. Klopp har dog valgt Can fremfor Wijnaldum. Men Wijnaldum blev sparet i tirsdags, måske det er et tegn? Hvis Lallana er ude spiller Can selvfølgelig. Det er dog vigtigt vi har Lallana med igen. Han har vist flere gange at han er nøglen bag Liverpools kreativitet når de andre hold står dybt samt i presspillet. Det har jeg skrevet lidt om her.

Mané starter sgu nok inde den er vi alle ret enige om. Firmino skulle også være klar igen. Læste noget om han skulle spille med smerter men det var overkommeligt for ham. Hvis det er det og han ikke tager skade af det så lad ham endelig. Ellers tror jeg vi ser Wijnaldum eller Lallana for ham.

Og så skal Origi på toppen. Sturridge er ikke klar til weekenden og vil ikke være at finde på bænken. Sgu surt for Sturridge, nu kommer muligheden for at vise sit værd også er han skadet. Han har i øvrigt kun spillet én Premier League kamp i december måned for Liverpool. Skræmmende.

Det vil give plads til Woodburn på bænken endnu en gang, da vi ikke har andre angribere fit for fight lige nu. Håber lige så at Grujic er med på bænken. Han har været lidt glemt på det sidste I Premier League regi.

Har du husket at læse Anders Christensen ti tanker om den forgangne uge? 

 

bournemouth

Leo Vegas Sport