Kommende kampe:

[Kampoptakt] Liverpool – West Ham spillerunde 15

Søndag aften mødes Liverpool og West Ham. Der er kick off klokken 17.00 og 6eren viser kampen på tv og den kan streames på dplay og Viaplay.

Efter sidste uges blamage, for det var det sgu. Så er det på tide at få vendt skuden og komme tilbage på rette spor igen. Det var ikke mega katastrofalt, men stadig et bittert nederlag og slet ikke godt nok. Jeg troede faktisk vi var kommet væk fra de dumme kampe, som jeg skrev om tidligere på sæsonen. Det positive er dog det er første gang vi ser det udover Burnley kampen. Så det er forbedret trods alt selvom der tidligere på sæsonen var frygt for det ikke var glemt, det med at tabe dumme kampe, som vi har skrevet om før.

Liverpool ligger nummer 3 i ligaen. Chelsea har fået et lille hul på 4 point mens Arsenal har sneget sig ind imellem. West Ham ligger i den kedelige ende af tabellen, 1 point over stregen på en 17. plads. Langt fra det spil og de resultater, som de leverede i sidste sæson.

Sidste gang vi mødte West Ham var i FA cuppen i sidste sæson, hvor vi tabte 2-1 i returopgøret efter at den første kamp var endt 0-0. Vi skal faktisk helt tilbage til d. 31 januar 2015 for at finde den sidste sejr over West Ham. Her blev det til en 2-0 sejr på mål af Sturridge og Sterling.

Med Chelseas relativt nemme program og ikke mindst deres skræmmende form for tiden, så skal der 3 point på kontoen, hvis der skal holdes kontakt til dem. Og især med tanke på de to store kampe der venter forude med Everton om en uges tid og Man City i årets sidste kamp. Hvis drømmen om at holde fast i et muligt mesterskab skal holdes ved lige så der ikke plads til flere fuck ups den næste månedstid eller to.

Holdet

 

Lasse Callesen har set nærmere på holdet.

Selvom Karius havde en lorte kamp sidst, vil jeg lade ham blive i kassen. Det er nu han skal bevise han er lavet af noget specielt og har brug for et skulderklap. Hvis Klopp først piller ham af nu, så kan han blive svær at hive op igen. Lad ham bevise at det var en enkelt kamp han dummede sig i. Indrømmet jeg synes ikke jeg har set endnu, hvorfor han skal vælges fremfor Mignolet. Han er ikke blevet testet endnu rigtigt. Og hans redningsprocent er ikke særlig høj i alle kampe. Nogle af dem er den helt nede på 0% endda. Hvis vi skifter ham ud og Mignolet dummer sig er det næste så Manninger folk vil have i mål?

Back kæden Matip er klar igen og spiller i stedet for Lucas. Ellers er der ikke noget der skal ændres ved her. Der var nogle gevaldige skønhedsfejl i sidste uge, ikke kun Karius der er skyld i nederlaget. Lad os håbe noget stabilitet ved, at have bagkæden samlet igen kan give os den fornødne ro. Og så er det nok meget sundt det ikke er præcis de samme fire mand der skal stå på banen igen, så de ikke står og kigger nervøst på sidemanden. Men hvem ved…

Lallana er klar igen, så han skal absolut med fra start. Det bliver bekostning af Wijnaldum. Jeg har længe kastet min lid til Klopp vil vælge Wijnaldum foran Can men det er ikke sket. Og den her gang er det min mavefornemmelse, som siger mig Can vil være god at have med. Der er ikke rigtig noget argument for det. De to er bare ret lige for tiden. Henderson er selvfølgelig også med.

Front trioen er den samme igen. Origi har scoret tre kampe i træk og skal belønnes for det. Hans indsats i anden halvleg i sidste weekend var dog noget der fortjener kritik. Forsvandt helt ud af kampen og bidrog med nul og niks. Om han mangler form for, at være helt på toppen efter nogle småskader har jeg svært ved, at vurdere udefra. Mané er klar igen efter han måtte forlade banen tidligt sidst. Og Firmino selvfølgelig.

Sturridge meldes stadig ude med en skade.

 

Leo Vegas Sport