Modstanderquiz

Konkurrence i forbindelse med medlemsblad 2 – 2021/22

Som du måske har lagt mærke til, kører You’ll Never Walk Alone en ny serie, som fortæller historierne om nogle af Liverpools mest interessante modstandere gennem tiden.

Vi benytter lejligheden til at quizze med blikket rettet mod modstanderens banehalvdel.

Du skal nu gætte, hvilke modstandere der gemmer sig bag de ti spørgsmål. God fornøjelse.

Sidste frist for deltagelse er d. 29. oktober 2021.

Spørgsmål vedrørende quizzen rettes til Andreas Vigsø – andreas@liverpool-fc.dk

1: Mod hvilken modstander scorede Ian Rush flest af sine 346 mål?

2: Hvem var modstanderen, da Steven Gerrard scorede sit første Liverpool-mål?

3: Liverpools største udebanelederlag på 9-1 faldt den 11. december 1954 på St. Andrews. Hvem var hjemmeholdet?

4: Indtil denne sæson har Liverpool udelukkende mødt denne modstander i europæiske finaler, hvor det første møde blev afgjort i straffesparkskonkurrence. Hvem er modstanderen?

5: Målmandslegenden Peter Shilton stod over for Liverpool 58 gange, hvilket er flest af alle modstanderspillere. Hvem repræsenterede englænderen i størstedelen af kampene?

6: Et majestætisk hovedstødsmål af Terry McDermott lukkede 7-0-sejren på Anfield. Hvem blev besejret?

7: Matt Busby spillede selv for Liverpool i 1930’erne og -40’erne. Men i hvilken klub sad Busby i managersædet, da han efterfølgende mødte The Reds 34 gange?

8: I 2009 scorede Andrey Arshavin fire gange i samme kamp mod Liverpool. Hvem spillede russeren for?

9: Hvilken London-klub blev besejret med 9-0 på Anfield i 1989?

10: Luis Suárez scorede seks hattricks for Liverpool, hvoraf tre af dem faldt mod samme modstander. Hvem var modstanderen, som Suarez havde et godt tag i?